tiistai 13. heinäkuuta 2010

Weekend in the city


 Halloo!
Olisin halunnu postaa jo lauantaina, mutta meidän netti on ollu ihan kenkku. Se leikkii että se toimii, ehkä jopa niin pitkälle että saan Facebook-sivun auki ja sit menee poikki. Argh! Koko viikonloppu tätä, eikä kukaan tiedä missä on vika. Toisaalta, tää on pakottanut mut lähtemään ulos tai kirjottamaan hausarbeittia.
Keskiviikon tentti meni ihan okei, ja torstaina saatiin jo edellisen viikon tentti takasin. Mä sain siitä 2.0 mikä on aika jees, kun 1.0 on paras. Nyt pitäis vielä jaksaa lukea tulevan keskiviikon tenttiin, joka onkin sitte vika!! Koulutunteja ei oo enään mistään kursseista onneks jäljellä. 
Täällä on siis nautittu huimista helteistä jo ties miten pitkään, uusin ennätys tais olla +39 perjantaina. Sain kuulla epämääräisiä huhuja kaupungin omistamasta ulkouima-altaasta, ja siitä piti tietenkin ottaa selvää. Erinäisten bussiseikkailujen jälkeen (mä en vieläkään osaa käyttää näiden julkista liikennettä) löydettiin lopulta perille asti, ja käsite taivas maan päällä sai jälleen yhden lisämerkityksen.
 

 Vesi oli tuntui suorastaan mahtavalta kuumuudessa, jossa hikoileminen on väistämätöntä vaikka olis sisätiloissa (ilmastointi on täysin tuntematon käsite, lisäksi nää ihmiset jotka pitää ikkunoita selällään kun on pakasta sulkee niitä yhtä nopeesti ku mä ehdin avata,miksi?!). Altaalla ei ollut edes liian täyttä, osaksi kai siksi että ison altaan lisäksi oli vielä toinen, matalampi allas jossa kaikki lapset laski iloisesti vesiliukumäkeä. Mekin käytiin kokeilemassa sitä, ja todettiin että liukumäen lopussa odottava valtava SPLÄSHH ei tarkota kivoja asioita bikiniyläosalle. Käytiin vielä uudestaan lauantaina uimassa ja ottamass aurinkoa. Paikka ei sinänsä ole kaukana, mutta sinne menee bussi vaan puolen tunnin välein ja sekin lähtee juna-asemalta eikä keskustasta, joten vähän hankalasti saavutettavissa. Mutta eiköhän me lähdetä vielä sinne tällä viikolla ainakin kerran.

Perjantaina uimisen jälkeen tulin kotiin ja meinasin tylsistyä kuoliaaksi kun kaikki vaan opiskeli ja netti pätki ja simskin kyllästytti. Jouni sai mut lopulta houkuteltua kampukselle, jossa nurmikolle oli pistetty dj-koppi pystyyn ja grilli tulille. Ilta oli mukava, istuttiin viltillä ja juteltiin ja kuunneltiin musaa, kunnes poliisit tuli käskemään musan pois. Sen jälkeen kuunneltiin musaa kännykästä ja kateltiin tähtiä ja nautittiin kesäillasta. Mä meinasin nukahtaa kun oli niin lokoisaa, ja vääntäydyin suurella vaivalla kotiinpäin. 

 

Lauantai meni niinkun sanoin uimassa ja illalla suuntasin Isabelin ja Mikaelan läksiäisiin. Pojat oli laittanu kunnon dj-meiningit pystyyn ja oli ihanaa kuunnella hyvää musaa kovalla.  Kuuma oli kuten kuvista näkyy ja hiki virtasi tanssimisen jälkeen, eikä ulos meneminen auttanut kauheasti asiaa.

 

 Tytöt olivat tehneet kakkua kaikille niille, jotka ei oo vieä juhlineet synttäreitään, ja se oli nam! Lisäks limbottiin ja naurettiin hassuille tanssiliikkeille, ja mä yritin opetella lattaritansseja. Musta on niin maailman siisteintä kuinka espanjalaisilla on rytmi veressä, ja tanssi taipuu kaikilta kuin luonnostaan. Oli aika tönkkö olo niiden latinolanteiden vieressä! 

Sunnuntaina sitten taas opiskelupäivä, ja illalla koko espanjaedustuksen kanssa katsomaan MM-finaalia. Jännäks meni, ja ilo oli melkosta kun Espanja vei voiton. Voiton kunniaksi espanjalaiset viritteli parit laulut ja hyppi ja riemuitsi kovaan ääneen ja Manu joutui toteuttamaan lupauksensa ja pulahti Pedron ja Javierin kanssa Rathausin edustalla olevaan suihkulähteeseen. Nauroin niin että poskiin sattu, kun pojat maanitteli vielä yhden ohikulkeneen espanjafanin seurakseen. Mä unohdin kameran tietenkin, mutta laitan vielä aiheesta parit kuvat kunhan saan käsiini.

Mä oon suunnitellu jo omia läksäreitäni lauantaiks ja buukkasin Theon pyörittelemään lättyjä myös niihin. Aattelin pyytää kaikkia väsäämään itselleen irokeesit, ihan vain nähdäkseni mitä pitkätukkaset saa aikaseks. Jotenkin outoa olla lähdössä jo pois, päivät vaan vähenee vinhaa vauhtia! Pitää muistaa hoitaa paperihommat kuntoon ennen lähtöä avaimenpalautuksista sun muista, saksalainen byrokratia on pahimmillaan tuolla koulussa. Lina lähtee jo torstaina, buu! Mut toisaalta, mä tiedän että tuun näkemään mun tärkeitä ruotsalaisia kuitenkin koska välimatka ei oo niin pitkä, ja espanjaan on kanssa lyhyt matka. Kian lähtee takas jenkkeihin mikä on ihan supertyhmää, mutta onpahan hyvä syy lähteä Kaliforniaan parin vuoden sisään. Kurjinta on kuitenkin tän yhteisen kokemuksen loppuminen, kaikki menee takas omiin elämiinsä ja erasmuskupla puhkeaa.

Ulkona ukkostaa, vihdoinkin! Toivottavasti ilma vähän puhdistuu ja raikastuu, mua kyllästyttää hikoilla jatkuvasti ja ihan solkenaan, sisällä ja ulkona. Tänään olin Linan seurana sen hyvästelyshoppausreissulla ihan vaan siks että kaupoissa on sentään ilmastoinnit ( ja vähän siks että mun teki mieli vaikka mitä, mut ostin vaan hameen alennuksesta 5e ja farkkulegginssit hajonneiden tilalle 15e). Nyt jos menis nukkumaan mun silkkimakuupussiin, jonka äiti toi aasianreissultaan viime vuonna. Se on osoittautunut ihan korvaamattomaks kesäpeitoks, on viileä ja silkki on aika ihanan tuntuista ihoa vasten.

Pusuja!



ps kello on sitten täällä tunnin vähemmän, eli vasta 00.40

Ei kommentteja: